Julen nærmer sig med hastige skridt. Med denne glædelige højtid kommer der også alverdens muligheder for at hygge med både venner og familie. En skøn måde, at samles på er henover en god middag eller en varm kop kakao. Det dejlige ved, at mødes på denne måde er så man danner minder som man kan tænkes tilbage på også mange år frem. Derfor vil det være oplagt at forkæle dine nærmeste med nogle spiselige gaver.

En pakkekalender gør ventetiden kortere

Den første spiselige gaveidé på listen kan faktisk gives inden at vi overhovedet er i nærheden af juleaften. En pakkekalender er en god måde at vise hende, at du tænker på hende. En pakkekalender vil uden al tvivl, bringe stor glæde og hvorfor ikke give hende en pakkekalender, som kan spises. Der findes utrolig mange spændende spiselige kalendere som du kan se på denne liste over populære pakkekalendere til kvinder

Gaveidé nummer 2 på listen er en kaffedate. Overrask din søster, veninde eller mor med en tur inde i varmen. Du kan lave dit eget gavekort til en kop varm kaffe og hjemmebagt kage hjemme på sofaen. Du kan også gå ned på jeres yndlings kaffebar og få dem til at lave et gavekort til jer. Denne gaveidé kan også indgå i en pakke- eller adventskalender.

På nummer 3 på vores liste finder vi en klassiker – en god brunch. Danskerne er glade for at spise brunch og en god brunch i skønt selskab, sætter en god tone for resten af dagen. Der er mange forskellige muligheder. Det er både muligt at købe en brunch gaveboks fra forskellige udbydere. Disse kan du både købe i dit lokale supermarked og et stort udvalg af boghandlere. Det er selvfølgelig nødvendigt at undersøge, om disse bokse også tilbyder brunch i din by. Hvis du har en yndlings cafe eller restaurant, så kan du med fordel lave et hjemmelavet gavekort.

Nummer 4 på vores liste er te. Te er blevet en meget populær drik i løbet af de sidste par år. Te kan fås i et utal af smage og i endnu flere indpakninger. Der findes utrolig mange smukke tedåser, som du kan fylde med enten din eller dine kæres yndlings. En smuk dåse te vil også være en skøn mandelgave.

Vinen er en klassiker

Nummer 5 og den sidste gaveidé på listen er vin. Vin kommer, i alle prisklasser og samtidig findes en vin som passer til de fleste ganer. Vin nydes af mange mennesker verden over og det er svært at gå galt i byen med en god flaske vin.

Med alle disse skønne spiselige gaveideer, vil det måske være på sin plads at komme med et par forslag som ikke kan spises. Julen er i forvejen fyldt med lækre mad og drikke og selvom de klassiske julegaver ikke kan spises, så er det ikke ensbetydende med at det ikke er nødvendigt med en smule inspiration. Her er mulighederne igen mange og her kommer i høj grad an på hvem det er som er modtageren.  Uanset hvilken form for gave du ender med vælge, så husk at det er i lige så høj grad omtanken som ligger bag. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *