Der findes rigtig mange former for kure i dag med det ene formål at tabe dig og få den krop du drømmer om – udenpå. Men hvad med indersiden? Og hvad med hovedet?

Vi kvinder er ofte vores egen værste fjende og kritiker. Hver dag skælder vi vores kroppe ud og taler grimt til dem. Vi går på kur, hvor vi piner kroppen for at kunne klemme den ned i de størrelser vi tror vi skal kunne passe. Men hvorfor ikke være glad i den krop vi har eller vælge en kur, der er sund for kroppen?

En sund krop er en smuk krop

De fleste af os ved godt, at vi skal spise 6 stykker frugt og grønt om dagen for at opfylde sundhedsstyrelsens retningslinjer. Det kan dog være svært at nå hver dag på den klassiske facon, men hvad med at investere i en juicer, så du kan indtage dine grøntsager på den måde? Det er let og lækkert og så er det sundt.

Du kan få en færdiglavet juicekur, der er lige til at stille i køleskabet og drikke. Den leveres komplet med alt, hvad du skal bruge sammen med en udførlig guide til, hvordan du skal bruge den, for at få det optimale ud af det.

Det er en af de sundere former for kur, der findes i dag. Er du ikke til den færdige version eller synes du det er for meget at binde sig til, kan du investere i en juicer og bruge den til at få dine daglige seks på en let og lækker måde.

Er din krop sund og er du glad i den krop du har, så kan det ses på din udstråling og holdning – og dét gør dig smuk!

Sol, strand og badedragt

Bor du tæt på de danske kyster eller skal du på ferie sydpå betyder det bikini eller badedragt og for rigtig mange kvinder er det en meget skræmmende tanke.

Der er dog ingen grund til at blive hjemme, for det handler i bund og grund om at finde en badedragt du føler dig godt tilpas i.

Der findes en uudtømmelig mængde forskellige bikinier og badedragter, der har til formål at kunne få alle kvinder til at føle sig smukke på stranden – og der er også en til dig!

Om du er til stropløs eller stropper, med cut-outs eller off-the-shoulder, klassisk eller med et twist, så skal du nok kunne finde den helt rigtige badedragt, så du kan føle dig som den skønne havfrue du er på stranden.

Køleskabe

Ja, hvordan er det lige et køleskab passer ind i denne tekst? Jo, for vil du gerne leve sundt, er det vigtigt at opbevare dine sunde og lækre madvarer rigtigt, så de holder sig sprøde længere.

Rigtig mange af de frugter og grøntsager vi køber, kan holde sig friske meget længere, hvis vi opbevarer dem i køleskabet.

Det er også her vi skal slå hårdest ned og få fjernet alle fristelserne, for hvis de ligger der, så bliver de også spist.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *