Overvejer du at købe AirBnB aktier? Så kan du med fordel læse mere om virksomheden herunder.

Du kender dem nok AirBnB, det er en af verdens største markedspladser indenfor boligudlejning. Du kan både udleje din bolig men også leje boliger hos dem i mere end 192 forskellige lande og det tal er kun vokset stødt igennem tiden. Virksomheden blev stiftet i 2008 og siden er det gået rigtig stærkt.

De formidlede 10 millioner udlejninger fra 2008 til 2012, det er hermed ikke en ny startede eller lille virksomhed som du har mulighed for at investerer i. De har godt nok haft et hårdt år i 2020-2021, men hvis vi tænker tilbage så er det nok på grund af corona, da der i den periode ikke har været mulighed for at booke overnatninger og i nogle tilfælde slet ikke været muligt at flyve til et andet land.

AirBnB tilbyder mere end 2.000.000 forskellige overnatninger rundt om i verden, det er derfor en virksomhed som jeg personligt ser en stor fremtid for. Vi elsker nemlig at rejse og det er ofte noget vi gør flere gange om året, derfor mener jeg også vi vil komme til at se meget mere til denne slags platforme. AirBnB er dog en af de største på markedet og det vil de formentlig blive ved med at være, da de har så stor en markedsandel nu.

Hvis du har fået mere blod på tanden med at investerer nogle penge i AirBnB, så kan du læse meget mere om aktien hos aktierdk.dk, der kan du også læse vores anbefalinger af de bedste handelsplatforme som du kan bruge. Du kan også se prisen på de aktuelle aktier, og hvad det koster at have en konto på en af de største handelsplatforme.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *