Er du træt af det samme gamle turistprogram, med de sædvanlige museumsbesøg og udkigstårnsforlystelser? Så skulle du tage et kig på Jylland, hvor du kan finde nogle af Danmarks bedste spaophold, og fantastisk kaffe lige i nærheden. Forkæl dig selv med en tur væk fra hverdagens stress og jag, og nyd wellness og ro i smukke omgivelser. Det bedste ved det hele er, at du ikke behøver at rejse særlig langt for at tage afsted. Her er vores anbefalinger til Jyllands bedste spaophold, med nogle af Danmarks bedste kaffebarer lige i nærheden.

1. Kellers Bed & Spa – Skanderborg

For de luksusorienterede så er Kellers Bed & Spa i Skanderborg et must-visit. Her kan du nyde et ophold i en af deres rummelige værelser, udstyret med masser af wellness-faciliteter, som jacuzzi og sauna. Der er også en overdådig morgenmad, som er inkluderet i prisen på dit ophold. Hvad angår kaffe, så kan du tage turen til Café Moccado, en populær kaffebar i samme by.

2. Molskroen Strandhotel – Ebeltoft

Tæt på Ebeltoft finder du Molskroen Strandhotel, som er et hotel på stranden med en fantastisk udsigt over vandet, og spa- og wellness-faciliteter, der inkluderer en pool og sauna. Der er også et udsøgt køkken med lokale råvarer og en bar, der kan servere dig en god kop kaffe.

3. Hotel Vejlefjord – Stouby

Hotel Vejlefjord er velkendt for sit varme kildespavand, som har været kendt for sine medicinske kræfter siden 1870’erne. Du vil få en enestående spaoplevelse i et af deres klassiske værelser, hvor du kan nyde deres mineralvandsbassin og behandlinger i kurcentret. Lige i nærheden finder du Cafe Havehuset, en hyggelig og stemningsfuld café.

4. Danhostel Givskud Zoo – Give

Til det mere familievenlige spaophold Jylland, så er Danhostel Givskud Zoo i Give et godt bud. Du kan tage børnene med og nyde en spaoplevelse i det nye wellness-center med sauna og swimmingpool, og så er der selvfølgelig også en tur i Givskud Zoo lige om hjørnet. Hvis du er på udkig efter god kaffe, så bør du tage til Kaffekilden, en lokal kaffebar med ry for deres kvalitetskaffe og hyggelige atmosfære.

Jylland er et fantastisk sted at tage hen, hvis du vil have en dejlig spaoplevelse i naturskønne omgivelser. Og der er ikke nogen grund til at gå på kompromis med god kaffe, mens du er på ferie. Tag et kig på vores anbefalinger, og se om der ikke er noget for dig. Vi håber, at du vil få en vidunderlig tur væk fra stress og jag, og vende hjem følelse helt afslappet og forynget.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *