Morgenmaden er en af dagens vigtigste måltider. Ifølge seneste forskningsresultater viser det sig, at mellem 15 – 30% IKKE spiser morgenmad hver dag. Dette tal er meget højt, eftersom morgenmaden gang på gang har vist sin vigtighed. Vi giver dig i dag 3 gode råd til hvorfor du også skal prioritere din morgenmad hver dag.

Få en god start på dagen

Det er vigtigt med en god start på din dag. Èn af måderne at få det på, er ved at spise et sundt og nærende morgenmåltid. Du bør på ingen måde nedprioritere dette, da det kan påvirke hele din dag negativt, hvis du vælger morgenmaden fra. Ligeledes vil du have en større tendens til at søge sukkerrige drikke eller spise, da du kan erfare et meget lavt energiniveau i morgentimerne. Det er især ved stillesiddende jobs, såsom funktionærer.

Mangler man energi, er det fristende at drikke noget sukkerigt, eller endnu værre også drikke med et højt koffeinindhold. Størstedelen af de energidrikke der fås på markedet, er fyldt med sukker, koffein og et hav e-numre, som hverken gavner eller styrker din krop. Ligeledes vil dit blodsukker blive meget ustabilt, og effekten heraf vil være kortvarig, og faktisk fungere således, at du har behov for endnu mere sukker efter blot 30 – 45 minutter.

Med en sund kost fra morgenstunden vil du have et langt mere balanceret blodsukker.

Hold din vægt

I en tid hvor mange snakker om at tabe sig, eller måske bare holde ens nuværende vægt, findes der over tusindvis af forskellige metoder til netop dette. Dog bliver man nødt til at være en smule kritisk i sin research.

Øg dit energiniveau og styrk din hukommelse

Ønsker du at have mere overskud og styrke din hukommelse, er det endnu et godt argument for at du skal sørge for at få din morgenmad. En sund og nærende morgenmad behøver ikke at tage lang tid at lave. Vi har samlet tre nemme og gode morgenmåltider, du med fordel kan prøve at inkorporere i din hverdag.

  1. Havregryn m. æblestykker og mandelmælk.
  2. Ristet rugbrød m. avocado, friske tomater og æg.
  3. Morgensmoothie m. banan, avocado, mandelmælk, blåbær og chiafrø.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *