trampoliner

Børn er intet mindre end vilde med trampoliner. De smarte havetrampoliner er stormet frem, og de er efterhånden at se i rigtig mange haver hos børnefamilierne. De er også en rigtig god investering i børnenes sundhed og glæde. Børn kan få utroligt mange timer til at gå med at udfolde sig på en trampolin. Derfor er det også den perfekte gave til ethvert barn.

Noget af det fede ved trampoliner som gaver er, at de kan bruges til børn i alle aldre. Helt fra den lille tumling til det større barn, der dyrker gymnastik som sport. Det er en sund måde for børnene kan komme ud i den friske luft og få pulsen op. Det står i en stærk kontrast til at den skærmtid, som er blevet meget udbredt hos børn. Vil du bare gerne have dem ud men har ikke råd til en trampolin så overvej i stedet at køb en sæbeboblemaskine, den er også god.

Trampoliner som gaver – det her skal du huske på

Overvejer du at give børnene trampoliner i gaver, så er der her nogle tips til at vælge den rette trampolin. Der findes nemlig efterhånden rigtig mange forskellige modeller og mærker, så det kan være lidt svært at vælge, hvis ikke man stiller nogle kriterier op inden man går på jagt.
Først og fremmest, så er det en fordel, hvis man ved, hvad formålet med trampolinen er. Det stiller jo nogle lidt højere krav, hvis den skal bruges til et stort barn, der træner gymnastik på den for at blive top tunet til konkurrencer, end hvis den skal bruges til tumling og hygge af et eller flere børn.
Dernæst kommer vi til belastningen. Hvor mange kilo skal den kunne bære? Hvor gamle er børnene, og hvor mange børn regner i med, at der skal kunne være på trampolinen på samme tid?

OBS: Hvis du gerne vil tage billeder af børnene der hopper skal du have et ordentligt kamera. Besøg spejlreflekskamera.dk og se en oversigt over gode spejlreflekskameraer.

Sådan vægter du mellem pris og kvalitet, når du køber trampoliner som gaver

Så begynder vi at kredse ind til spørgsmålet angående pris og kvalitet på denne type gaver. En dyrere pris er ofte lig med en trampolin, der holder længere og som heller ikke kræver helt så meget vedligeholdelse. De lidt dyrere modeller kan stå ude året rundt, hvorimod de billige modeller ofte ruster og går i stykker. Man får ofte hvad, man betaler for.
Med en lidt dyrere pris kan man ofte også forvente lidt bedre sikkerhed. Sikkerheden dækker over flere elementer. For det første, så er det selve sikkerhedsnettet, som er yderst relevant, hvis ikke det er en nedgravet model. Uden sikkerhedsnettet, kan børnene nemlig falde ud over kanten og komme til skade.

Et andet element i sikkerheden er den kantdug, som dækker fjedrene hele vejen rundt. Det er vigtigt, at den er lavet af noget kraftigt materiale, og at den er lang og dækker fjedrene godt, så børnene ikke får fødderne til at sidde fast mellem fjedrene. En dyrere model har ofte også nogle kraftigere fjedre, ligesom dugen ofte er i et kraftigere materiale, som medfører, at den kan holde i længere tid. Trampoliner er de ideelle gaver til børn i alle aldre, og gør man sig lige disse overvejelser inden køb, så går man ikke helt galt i byen, men med ro i sindet kan give sig i kast med hækkeklipperen eller plantesækken mens børnene hopper rundt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *