trimmet

Skæg har været på mode nu i en årrække. Er du også så heldig, at du er i stand til at gro et smukt og kraftigt skæg, så bør du absolut sørge for, at dit skæg står velplejet og trimmet. Gør det ikke det, så signalerer du nok det modsatte af, hvad du ønsker – du ligner en vildmand eller en alpaca.
Brug en god skægtrimmer, så du altid har det flotte look.

Brug en skægtrimmer af god kvalitet

Du skal bruge din skægtrimmer hver eller hver anden dag, hvis dit skæg skal være tilpas veltrimmet. Det kommer selvfølgelig an på, hvor kraftig en skægvækst du har.
Det er derfor vigtigt, at din skægtrimmer er af en vis kvalitet. Så vil den skære pænt, og den vil kunne holde længere, end hvis du vælger en af en mindre god kvalitet.
Denne test af skægtrimmere vil hurtigt kunne give dig et overblik over en god håndfuld af nogle af de bedste på markedet. Brug den som inspiration, når du skal vælge din næste skægtrimmer.

Den gode skægtrimmer

Vælger du en af de gode skægtrimmere, så vil du dels få det mest rene skær, og dels vil du kunne indstille skæreafstanden. Det betyder, at du kan vælge, hvor lange skæghår du skal have.
På den måde får du større muligheder for at ændre på dit look ved at ændre på dit skæg. Skal det være længere eller kortere, eller skal det dække mere eller mindre af dit ansigt? Det kan du meget nemt regulere, hvis du har en skægtrimmer med flere funktioner.

En skægtrimmer med eller uden ledning?

Der findes skægtrimmere, der har en ledning, og så findes der dem, der kører på et genopladeligt batteri. Der er fordele og ulemper ved begge muligheder.
Fordelen ved en model med ledning er, at den altid er klar til brug, og at den altid kører lige effektivt. Fordelen ved en batteridreven model er, at den er meget handy og let at have med på rejse.
Vælg den model, der fungerer bedst for dig.

Se altid velsoigneret ud

Forskellen på et veltrimmet skæg og det modsatte er ret tydelig. Selv om daggamle skægstubbe kan se fedt ud, så er grænsen imellem det bevidste valg og det usoignerede ret fin.
Sørg for at holde dig på den rette side af denne grænse. Det skulle jo gerne være sådan, at dit skæg ser ud som om, du bevidst har valgt det look – og ikke, at du i flere dage har glemt at soignere dig, og er en vildmand der lever af snobrød, og ikke har en brusestang så ikke kan gå i bad.

Følg moden

Lige nu er skæg hot, men moden skifter jo jævnligt. Følg med i, hvad der rører sig i modebilledet, sådan at det ikke kommer bag på dig, når det pludselig er helt yt med skæg. Det skulle jo nødigt gå sådan, at du er en af de sidste, der opdager det.
Hvis det er flere år siden, at mænd havde hipsterskæg, og du stadig kører den stil, så er det ret sørgeligt. Det svarer til stadig at lave med på raclette – ret 80’er-agtigt.
Eller hvis du er den eneste på kontoret eller i omgangskredsen, der stadig kører fuldskæg-stilen, så er det nok på høje tid at lave om på det.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *