“For at kunne blive sund og slank kræver det at man udelukkende holder sig til naturlige fødevarer” – En myte som vi længe er blevet holdt over hovedet, og afskrækker hele 38% af danskerne i at købe madvarer der indeholder E-numre. 

En grundregel hvis man ønsker en sund livsstil, er at man kan formå at skabe en næringsfuld kost som opfylder alle de rette depoter og giver dig de vitaminer, mineraler og proteiner om du har brug. Dette kan dog til tider være en udfordring at opfylde, hvorfor at man har valgt at producere kosttilskud som hurtigt kan hjælpe dig med at fuldende dit indtag. Sådanne kosttilskud kan findes på Fitmagasinet.dk. 

Kosttilskud 

Supplerende kosttilskud kan indtages i alt fra barer, piller og pulver. Det er meget individuelt hvilke kosttilskud man har behov for at indtage, men overordnet er de alle med til at bidrage til kroppens funktioner. Særligt hvis du i forvejen træner meget, kan din krop have brug for et ekstra tilskud af vitaminer og mineraler for at holde kroppen kørende, samtidig med at dine knogler og led opretholdes. 

E-numre er ikke farlige 

Kosttilskud indeholder i flere tilfælde E-numre, og her er det vigtigt at huske på, at tilsætningsstoffer ikke nødvendigvis er skadelige for helbredet. Mange tilsætningsstoffer er nemlig ganske harmløse og gennemkontrollerende i det vi spiser, uden sundhedsskadelig betydning. Det skyldes, at alle tilsætningsstoffer gennemgår en større række undersøgelser inden de tilsættes fødevarer. At indtage kosttilskud som et supplement, vil derfor ikke påvirke din sundhed.  

Det hele handler blot om at finde en balance således at du formår at spise varieret. Generelt findes der også flere undersøgelser som viser dokumentation på hvilke virkemidler det enkelte kosttilskud har, og hvilken dosis du bør tage det i, således at du indtager den mængde som harmonerer med din kost og livsstil. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *