Vil du også gerne lave en hjemmeside? Måske du har en idé gemt i maven som bare venter på at få lov til at blive til virkelighed? Hvis du overvejer at hoppe i gang med en hjemmeside, af den ene eller anden form, så kan du finde mere inspiration og hjælp her. Måske tøver du med at gå i gang med hjemmesiden, fordi du er i tvivl om hvor du skal starte henne. Heldigvis er det mere lige til at lave en hjemmeside end mange tror, og din idé er ikke langt fra at blive til virkelighed.  

Har du en idé i maven som drømmer om at blive til virkelighed? Hvorfor så ikke bare hoppe ud i det? Alle er startet et sted, og det skal du også. Er du bekymret for om det er kompliceret at lave en hjemmeside, og om du mon kan finde ud af det? Frygt ej, det er meget nemmere end du tror, og der meget hjælp at hente. Du kan blandt andet læse rigtig meget mere hos MinIP, og ellers så får du lidt hurtig viden lige her.  

Sådan kommer du i gang 

Når du skal i gang med at lave en hjemmeside, er det først og fremmest en god idé at danne sig et overblik over hvad formålet er med hjemmesiden. Derfra skal du have skaffet dig et domæne som ingen andre har, som er hjemmesidens URL.  

Når du har fået oprettet et domæne, så skal du vælge hvilket webhotel du vil arbejde i, da webhotellet gør det muligt for dig at oprette indhold på dit domæne. Desuden bør du overveje om din URL skal indeholde https. Når den har det, giver den nemlig din hjemmesides besøgere en garanti for at din side er en sikker forbindelse for dem.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *