Er du lige kommet tilbage fra en afslappende og dejlig ferie? Måske du har brugt de sidste mange uger på at ligge i strandkanten med en god bog, spise god mad og sove længe? Mange af os bruger vores ferie på at komme helt ned i gear og tanke op til den hektiske hverdag. Og det kan ses på vægten, når vi kommer tilbage fra ferie. Måske tøjet strammer? Måske du bliver forpustet, når du tager trapperne eller løber efter bussen? Her får du gode råd til at genfinde formen og få en sund livsstil efter ferien.

Styrk din krop med træning, der virker

Efter en lang ferie på langs i strandkanten eller foran fjernsynet er det vigtigt at komme i gang med at træne igen. For at undgå skader er det dog vigtigt, at du starter blidt ud. Styrketræning er en effektiv måde at styrke din krop på efter længere tid uden fysisk aktivitet. Et kosttilskud i form af proteinpulver kan hjælpe dig med at få mere ud af din træning. Proteinpulver tilfører din krop vigtige aminosyrer og hjælper på den måde din krop med at danne nyt muskelvæv. Der findes efterhånden en uoverskuelig mængde af forskellige produkter på markedet. På motion-online.dk får du en god oversigt over de bedste produkter målt på pris og kvalitet.

En sund kost med kosttilskud

En sund og varieret kost er lige så vigtig som træning, hvis du vil genfinde former efter ferien. Skrift feriens søde sager ud med grove grøntsager og frisk frugt. Det er også vigtigt at få fede fisk, der er en god kilde til det nærrigsvigtige omega-3. For mange vil det også have en gavnlig effekt at tage fiskeolie som et kosttilskud. Ligesom med proteinpulver finder der efterhånden mange forskellige varianter på markedet. Se et udvalg af de bedste produkter målt på kvalitet og pris her.

Rens ud med en juicekur

På ferien giver de fleste sig selv lov til at spise lidt mere usundt end ellers. Efter en ferie kan kroppen derfor have godt af at nulstille sig selv. En god måde at rense ud på er at prøve en juicekur. En juicekur varer 3-9 dage, og i den periode indtager du kun juice lavet på friske frugter og grøntager. En juicekur kan også være en god måde at begynde et vægttab, og de mange smage og farver gør oplevelsen festlig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *