Bor du i København, og leder du efter en ny tandlæge, der kan opfylde dine ønsker og behov? Mange tandlæger oplever, at deres patienter gentagne gange udsætter deres tandlægebesøg, og det kan i sidste ende få alvorlige konsekvenser for deres tænder. Derfor bør du overveje, hvad årsagen er til, at lige præcis du ikke får de tandlægetjek, som du egentlig burde.Hvis du mistænker, at det kan have noget at gøre med din nuværende tandlæge og dennes klinik i det hele taget, er der flere ting, du bør være opmærksom på, hvis du er på udkig efter en ny tandlæge i København.Tip: Vi anbefaler Tandlægerne på Østerbro.

Vær opmærksom på prisforskellen

Det er ikke billigt at bo i København, og med et stramt budget er det sjældent, at der er et økonomisk overskud til den næste rodbehandling eller endda blot et simpelt tandlægetjek. Det kan derfor være en god ide at undersøge, om du har mulighed for at spare lidt på tandlægeregningen.Der kan være en markant forskel på priserne for de forskellige tandbehandlinger, men de fleste tandlæger har deres priser for den enkelte behandling til at stå tydeligt og klart på deres hjemmeside. Det gælder altså om at bruge en smule tid på tandlæge-research, når du skal vælge en ny tandlæge.

Lider du af tandlægeskræk?

Udover at det kan være fornuftigt at tjekke priser, før man får sig en ny tandlæge, kan der være andre faktorer, der spiller ind, når patienter konstant melder afbud til tandlægen, eller der går meget lang tid imellem besøgene. Der kan nemlig være meget stor forskel på, hvordan man har det med at gå til tandlæge. Rigtig mange danskere har i forskellig grad en vis angst for tandlægetjek og tandlæger i det hele taget.Får du svedige håndflader og bankende hjerte bare ved tanken om det næste tandlægebesøg? Så kan det være relevant for dig at se efter en ny tandlæge, der kan give dig den tryghed, du har brug for. Ofte er tandlæger ikke klar over deres patienters frygt, fordi personer med tandlægeskræk føler, at det er flovt, at de frygter besøgene og har udsat deres tandlægetjek i det uendelige.

Gør det for dit helbred

Uanset om du lider af tandlægeskræk eller bare går rundt med en evig dårlig samvittighed over for dig selv, fordi du ikke får tjekket dine tænder og din mund regelmæssigt, så kan det faktisk være endnu værre for dine tænder at ignorere invitationen fra din tandlæge. Undersøgelser viser nemlig, at personer, der forsøger at undgå tandlægebesøget, generelt har ringere tænder og en dårligere mundhygiejne end dem, der går regelmæssigt til tandlægen, og det skyldes ikke altid kun de manglende tandlægetjek. Personer, der lider af en skræk for tandlæger, kan have en tendens til at undertrykke alt, hvad der har relation til tandlæger og tænder, og derfor kan de være markant dårligere til at passe på deres tænder, fordi de undgår handlinger som tandbørstning og brug af tandtråd.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *