Karsprængninger er bittesmå, synlige blodårer, som ligger lige under huden. De er ofte til at finde på ansigtet, men de optræder også på ben, arme og krop. Årerne snor sig under huden, og mange sammenligner derfor de grenformede blodårer med spindelvæv.Karsprængninger på ansigtet kan være til gene på grund af deres synlighed. For de gør ikke ondt, og der følger heller ingen komplikationer med dem – kun i meget sjældne situationer er de smertefulde. Men i en del tilfælde er de meget synlige og kan på den måde være psykisk belastende for den, som de sidder på. Karsprængninger kan også udvikle sig og blive endnu tydeligere med tiden.Det er dog muligt at fjerne dem gennem en professionel behandling af karsprængninger.

Hvorfor får man karsprængninger?

Der kan være flere grunde til, at du får karsprængninger. De hyppigste årsager er for meget sollys, skader på huden og betændelse i kroppen. Nogle faktorer er mulige at forebygge, men nogle kan du ikke gøre noget ved for eksempel kroniske sygdomme.Du kan være disponeret for at få karsprængninger via dine gener. Har du et eller flere familiemedlemmer, som har karsprængninger, er der en vis risiko for, at du også får dem en dag.Har du et job, hvor du enten står op eller sidder ned meget af tiden, øger du også din chance for at få karsprængninger. Har du dårlig blodomløb i dine ben, er du også i fare for at få dem.Huden i dit ansigt er mere tyndt og sart end huden på din krop, og denne skrøbelighed gør, at det er meget nemmere at få karsprængninger der. Derudover eksponerer du også dit ansigt over for vejr, vind og skiftende temperaturer, hvilket også øger ansigtshudens skrøbelighed.

Sådan får du fjernet dine karsprængninger

Du kan godt komme af med dine karsprængninger, men det kræver du er villig til at betale for det. Der findes ingen hjemmeremedier, som kan fjerne de bittesmå, forgrenende blodårer. Og hvis du støder på produkter, som hævder, at de kan, bør du holde dig langt væk fra dem.Den eneste og sikreste måde du kan fjerne karsprængninger på, er ved at få dem behandlet hos en professionel udbyder af karsprængningsbehandlinger.Når du besøger en klinik, vil de fjerne din karsprængninger ved hjælp af mikroinjektion. Med andre ord betyder det, at behandleren vil sprøjte en væske ind i karsprængningerne, som vil få dem til at lukke og forsvinde af sig selv efter et par uger.Før du får din behandling, vil behandleren dog undersøge og vurdere, om du også har åreknuder, som skal fjernes. Karsprængninger kan nemlig opstå på grund af åreknuder, og fjerner du den første uden at fjerne den sidste også, vil du kun få et midlertidigt resultat. Karsprængninger kan nemlig opstå som følge af åreknuder, og derfor er det vigtigt, at du får en grundig og fyldestgørende vurdering, inden behandlingen går i gang.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *