Når man som privatperson skal flytte fra en bolig til en anden, ønsker man naturligvis at smide så lidt ud som muligt. Dette gælder også madvarer og medicin, der kan have betydning for ens pengepung, sundhed og velvære. Det er dog ikke så ligetil som mange går og tror, da disse produkter skal flyttes med varsomhed og under kontrollerede forhold, hvis de skal overleve rejsen. Skal man flytte bolig indenfor samme bygrænse, kan man trygt tage det roligt, her kræves der kun en køletaske til køle- og frostvarer samt en fugtfri kasse til medicinen.Skal man derimod flytte langt, måske endda på tværs af landet, bør man tage andre overvejelser i spil. Det kan være svært at flytte madvarer som frosne grøntsager, færdigretter, is og lignende, hvis køreturen er lang og det er midt på højsommeren. Disse varer bør man derfor overveje at smide i skraldespanden, da man kan risikere at blive syg, hvis disse fryses op undervejs og derefter genfryses før man får tid til at spise dem. Fødevarer som konserves og glasvarer kan dog flyttes let og smertefrit, dog bør man pakke disse godt ind i avispapir og holde temperaturen under 10 grader celsius.

Opbevar madvarer optimalt under flytning med hjælp fra fagfolk

Når man skal flytte langt, men ikke ønsker at smide den frosne oksesteg eller andre fødevarer i skraldespanden, kan man benytte et flyttefirma. Det bedste flyttefirma man kan finde til jobbet kan tilbyde dig en flyttevogn, der enten er helt eller delvist afkølet. På denne måde kan man sikre sig, at madvarer og medicin holder sig friske eller frosne under flytningen.Denne flyttemetode bruges også af restauranter, der flytter lokation, eller som skal opstarte en ny filial et andet sted i landet. Er der tale om medicin, enten til mennesker eller f.eks. Bayvantic til de firbenede som skal holdes køligt, kan man nøjes med en køletaske med et enkelt køleelement, der ikke er frosset, men blot har ligget i køleskabet indtil flytningen. Det er vigtigt at holde styr på fødevarer og medicin, der kræver specifikke temperaturer, da disse ellers kan blive dårlige eller miste effekten.

Gør din flytning lettere for dig og dine flyttemænd

Uanset om du vælger at flytte ganske privat med hjælp fra venner og familie, eller om du ønsker hurtigheden og letheden ved at lade professionelle flyttemænd klare opgaven, kan man spare tid og penge. Hvis man blot gør sit forarbejde ordentligt inden ens flyttemænd kommer, så kan flytningen overstås på nogle få timer, forudsat at man ikke flytter på tværs af landet.Det første man bør gøre, er naturligvis at sørge for at pakke sine flyttekasser ordentligt. Dette gøres ved at ligge tunge ting nederst og fylde ovenpå med lettere ting. Kasserne må helst ikke bule i siderne, da dette gør dem sværere at stable i en eventuel flyttebil. Samtidig bør man sørge for tydeligt at markere, hvilket rum der er tale om for hver enkelt kasse. På denne måde kan man sikre sig at madvarer ender i køkkenet og medicin på badeværelset.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *