Den nyeste forskning viser, hvor vigtig vores søvn er for vores generelle helbred og sundhed, lige som det har afgørende betydning for, hvordan vores børn koncentrerer sig i skolen, og vi selv holder fokus gennem en lang arbejdsdag.

Samtidig er der miljøhensyn at tage, og her er alle former for tekstilprodukter som håndklæder, viskestykker og sengetøj et stort skridt i den rigtige retning, fordi bambus produceres effektivt uden at belaste vores miljø, fordi der ikke er brug for sprøjtemidler, og fordi bambus kræver ganske lidt vand for at gro.

Bambus sengetøj er super godt at sove i

Bambus sengetøj føles godt mod din hud og er helt silkeagtigt blødt. Derudover har det en række egenskaber, der gør materialet ideelt til netop sengetøj. Bambus har er termoregulerende og føles derfor lunt om vinteren og køligt om sommeren. Dertil kommer, at bambus har antibakterielle egenskaber, og opsuger sved, faktisk op mod syv gange bedre en bomuld. Derfor er bambus især optimalt for mennesker, der generes af nattesved, hvilket rigtig mange mennesker bliver.

Sengetøj af bambus holder sig frisk i længere tid, fordi det ikke optager de lugte, der ellers hurtigt kan komme i sengetøj. Det er også naturligt resistent mod de støvmider, der lever i vores senge.

Hvis du lider af allergi og eksem, bør du vælge at ligge i sengtøj, produceret af økologisk bambus, fordi det er blidt mod din følsomme hud, og fordi de antibakterielle egenskaber holder vækst af bakterier nede. Flere og flere mennesker opdager, at de har allergi over for for eksempel bakterier og husstøvmider, og det har skabt fokus på soveværelset, fordi vi tilbringer så mange timer i vores senge, som et sted, der kan være med til at skabe allergi.

Prøv bambus sengetøj, når du næste gang skal have nyt sengetøj, og oplev, hvordan det giver behagelige nætter og god søvn.

Hjælper dit sengetøj til en god nats søvn?

For mange mennesker er god søvn langt fra at være en selvfølge, men vi ved alle sammen, hvor vigtigt det er, at vi får sovet godt og tilstrækkeligt, hvis vi skal fungere optimalt i løbet af dagen.

Der er mange gode råd til, hvad man kan gøre for at optimere sin nattesøvn. Det handler om, hvad du spiser og drikker, før du går i seng, og hvad du foretager dig lige inden sengetid, men det er naturligvis også vigtigt, at du indretter dit soveværelse og tilpasser din seng, så du har de bedste forudsætninger for at sove godt.

Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at have det rigtige sengetøj. Det påvirker din hud og din kropstemperatur, som er helt afgørende for, at du kan sove. Derfor skal dit sengetøj vælges efter åndbarhed og temperaturregulering.

Godt sengetøj er en investering i god søvn, og det er en god idé at prøve økologisk sengetøj, hvis du sveder meget, når du sover, eller du har følsom hud, der let bliver irriteret. Det rigtige sengetøj kan faktisk hjælpe dig med at få en god nats søvn.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *