skægtrimmer

Følger du moden med et større eller mindre skæg, så bør du sørge for, at dette skæg ser ordentligt og veltrimmet ud.
Uanset hvordan du vælger at style dit skæg, så bør du holde det smukt, velplejet og sundt. Det gør du bedst med en skægtrimmer. En skægtrimmer skal helst være af en god kvalitet.

Er du forfængelig?

De fleste mennesker er forfængelige i en eller anden grad. Det gælder selvfølgelig også for mænd. Har du skæg, så skal det skæg ikke se ud som om, du bare har det for at slippe for at barbere dig hver dag. At have skæg er et aktivt valg, og det kan ret nemt komme til at se usoigneret ud, hvis du bare lader det gro vildt.
Hippie-style er bestemt ikke på mode i disse år, og det er tvivlsomt, om det nogensinde kommer det igen.
I hvert fald skal du være dig din forfængelighed bevidst i sådan en grad, at du sørger for at holde dit skæg nyklippet og stylet.

En god test af skægtrimmere

Når du skal investere i en skægtrimmer, så kan du passende tjekke denne side, hvor nogle af bedste skægtrimmere på markedet bliver testet. Den liste kan du tjekke ud og se, hvad de enkelte maskiner kan i forhold til hinanden.
Hvis du varierer dit skægs look ind imellem, så er det jo smart, hvis din skægtrimmer har flere funktioner. Den skal gerne kunne justeres i klippehøjden som det mindste. Kan den det, så kan du skifte imellem at have et længere eller et kortere skæg.

Husk også håret

Det er selvfølgelig ikke nok at trimme skægget. Tænk også på din hårpragt. Den skal jo også være nyklippet og se godt ud. Når dit skæg er velplejet og nytrimmet, så skal dit hår jo gerne følge trop.
Lad hår og skæg klippe og trimme, så det passer sammen – ligesom bæltet skal passe til resten af tøjet. Det skal jo gerne udgøre et harmonisk hele. Og så skal begge dele jo også gerne passe perfekt til dit ansigt.

Plej skægget

Skæg og hår er dog ikke af den samme type hår. Skæghår er meget grovere og eventuelt også krøllet. Det kan også være mere tørt og stridt.
Sørg for at få plejet skægget med de rette plejemidler. Det skal både vaskes og have den rette olie, der passer til din skæg-hårtype. Du kan evt. have alt dit skæg-grej i en opbevaringskasse på badeværelset, så har du det lige ved hånden.

Vælg en skægtrimmer af god kvalitet

Når det kommer til at trimme det velplejede skæg, så gør du det bedst med en trimmer af en god kvalitet. Det sikrer dig, at skæret er skarpt og præcist, og at resultatet bliver perfekt.
Ønsker du en trimmer, der både kan give dig et flot look og kan holde længe, så led efter en af rigtig høj kvalitet af et anerkendt mærke.
Du skal også overveje, om din skægtrimmer skal være med eller uden ledning. Der kan være flere grunde i forhold til, om du foretrækker den ene model frem for den anden. Trådløse opladere er bare fede, så det er meget forståeligt hvis din skægtrimmer også skal være trådløs.
Det vigtigste er jo nok, at den kan klare opgaven bedst muligt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *