En hund har ligesom vi mennesker brug for omsorg, tryghed, og at blive aktiveret. Behov der er vigtige at afdække for at sikre en god trivsel for sin sjæleven. I en travl hverdag kan det dog sommetider være svært at aflæse og imødekomme disse behov, hvorfor hundelegetøj kan være anvendeligt og komme en til gode. Læs med, og find det hundelegetøj som passer og er velegnet til lige netop din hund. 

Hvilket hundelegetøj man bør vælge at investere i, afhænger i høj grad af hundens størrelse, race såvel som formålet og den ønskede hensigt med hundelegetøjet. Et godt stykke hundelegetøj er tilpasset ens hund nøjagtige behov, og hjælper med en forbedret trivsel. Det behøves hverken være dyrt eller nødvendigt med et lager af hundelegetøj, så længe det er det rigtige, og opfylder alle de rette kriterier. 

Køb legetøj ud fra hundens størrelse 

Det er vigtigt at man tager højde for hundens størrelse i forhold til køb af legetøj. En mindre hund kan føle sig skræmt af større legetøj, eller have svært ved at gribe ordentlig fat, hvorfor man her bør gå efter noget i mindre størrelse eller form. Omvendt gør det sig gældende for større hunde, der nærmere har brug for aktivitetslegetøj forbeholdt i størrelserne L og XL. 

Vælg Stimulerende legetøj 

En hund har behov for dagligt at blive stimuleret og blive udfordret på deres sanser såvel som indlæring. Hundelegetøj der derfor bidrager til at ens hund kan være aktiv, og eksperimenterende med former og farver, skaber stor værdi. Der findes stimulerende legetøj med mange forskellige funktioner. Dette kan være alt fra pibelyde til udfordrende funktioner eller særlige egenskaber. 

Skab trygge rammer 

Det er vigtigt at en hund kan føle sig tryg, og til tider har et sted hvor den kan gå hen og passe sig selv og få ro. Her kan både bamser samt en plysset hundekurv være anvendeligt.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *